Check In
Check out
Rooms
Guest
Powered by

HR

HOTEL RIMINI

Vendndodhje

Perfekte

I vendosur 2.1 km nga Sheshi Skënderbej, Hotel Rimini ofron strehim me WiFi falas . 6 km nga Dajti Express, hoteli ofron një tarracë dhe një bar. Akomodimi ofron një mëngjes kontinental dhe nje bar relaksues

HR

HOTEL RIMINI

Vendndodhje

Perfekte

I vendosur 2.1 km nga Sheshi Skënderbej, Hotel Rimini ofron strehim me WiFi falas . 6 km nga Dajti Express, hoteli ofron një tarracë dhe një bar. Akomodimi ofron një mëngjes kontinental dhe nje bar relaksues

AKOMODIMI

Dhomat Tona

FACILITETE

Sherbimet Tona

Parkim Falas

Wifi Falas

Sherbim ne dhome

Bar

REZERVO

Rezervo Dhomen Tende te Preferuar