01

Dopio Standart

Dhoma dopio permban nje tv, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si : tavoline, frigorifer dhe dollap. Hotel Rimini i ofron vizitoreve dhoma ta mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

02

Dopio Superiore

Dhoma dopio superior permban nje TV, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si : tavoline, frigorifer dhe dollap. Hotel Rimini i ofron vizitoreve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

03

Dhome Dyshe

Dhoma Dyshe permban nje TV, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si : tavoline, frigorifer dhe dollap. Hotel Rimini i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

04

Dhome Treshe

Dhoma Treshe permban nje TV, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si : tavoline, frigorifer dhe dollap. Hotel Rimini i ofron turisteve dhoma te pajisura me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.